Advocats especialitzats en la Llei de Segona Oportunitat a Girona

No pots pagar els teus deutes i vius a Girona? Te les llevem per

97 €
al mes

DEIXA’NS EL TEU TELÈFON I NOSALTRES ET TRUQUEM

Què és la Llei de Segona Oportunitat i quina finalitat té?

La Llei de Segona Oportunitat és un procés que ajuda a salvar la situació de particulars i autònoms que han arribat fins a un límit on és inviable fer front als seus deutes. És a dir, serveix de suport a totes aquelles persones que siguin incapaces d’efectuar el pagament dels seus deutes per diversos motius.

Aquesta llei permet el «perdó dels deutes» a través del BEPI (Benefici d’Exoneració del Passiu Insatisfet)de totes aquelles persones que compleixin els requisits estipulats i que es trobin en una situació on el pagament dels seus deutes és incompatible amb atendre els pagaments de les necessitats vitals (habitatge, alimentació, subministraments…).

D’aquesta manera, la seva finalitat és permetre que una persona física, tant autònom com consumidor, malgrat haver fracassat econòmicament per temes empresarials o personals, pugui acollir-se a la segona oportunitat d’encaminar la seva vida de nou, sense haver de carregar indefinidament amb un deute que no podrà afrontar.

A Girona comptem amb nombrosos clients satisfets que confien plenament en els nostres advocats i assessors, experts en aquesta mena de llei i en els requisits necessaris per a poder acollir-te a ella.

SOL·LICITA VISITA GRATUÏTA

Advocats experts en la Llei de la Segona Oportunitat a Girona

Des de La teva Segona Oportunitat disposem d’un ampli equip d’advocats i economistes especialitzats en procediments derivats d’insolvències i reestructuracions empresarials.

Tractem casos de la Llei de Segona Oportunitat en tota Espanya, especialment a Girona, per a assessorar particulars i empreses sobre totes les condicions necessàries per a acollir-se a aquest mètode.

Ens encarreguem de cobrir aquests temes en tota Espanya, però actuem especialment a Girona, on ens pots trobar per a rebre assessorament personalitzat sobre el teu cas.

Què dius, comencem?

0+

VISITES GRATIS REALITZADES

14 737 900€

DEUTES CANCEL·LATS

0%

CASOS D’ÈXIT

0

PROCEDIMENTS EN MARXA

Quins són els requisits per a acollir-se al benefici de la Llei de Segona Oportunitat?

 • Que, abans d’acudir al concurs, hagi intentat Que, abans d’acudir al concurs, hagi intentat .
 • Que no hagi estat declarat culpable en el concurs de creditors. És a dir, que el jutge no consideri que la seva insolvència ha estat provocada a dretcient pel propi deutor (el que en els concursos de creditors tradicionals es denomina «administració deslleial»).
 • Que, en els deu anys anteriors a la petició de concurs de creditors, el deutor no hagi estat beneficiat una altra vegada per la Llei de Segona Oportunitat i que tampoc hagi estat condemnat per delictes contra el patrimoni, contra l’ordre socioeconòmic, de falsedat documental, contra la Hisenda Pública i la Seguretat Social o contra els drets dels treballadors.
 • Que, en els quatre anys anteriors a la petició del concurs, l’emprenedor no hagi rebutjat una oferta d’ocupació “adequada a la seva capacitat”. Aquest és un punt polèmic, ja que la llei no detalla quins requisits ha de tenir aquesta oferta per a considerar-la “adequada a la capacitat” del deutor.
 • Finalment, acceptar inscriure el benefici en un Registre Públic Concursal. Segons el text oficial, «l’obtenció d’aquest benefici es farà constar en la secció especial del Registre Públic Concursal per un termini de cinc anys».

FASES DEL PROCEDIMENT:

 • 1 – Procés de recopilació de les dades

  Necessaris per a l’inici del procediment d’acord amb els requisits establerts per la llei.
 • 2 – Inici del procediment en notària

  Inici del procediment en notària amb la documentació facilitada pel client.

 • 3 – Acord extrajudicial de pagaments

  Reunió entre el deutor i els creditors amb la finalitat de complir amb el requisit d’intentar arribar a un acord entre les parts, previ a la fase de liquidació.

 • 4 – Fase de liquidació

  El deutor en cas de tenir patrimoni l’ha de posar a la disposició del procediment per a la seva liquidació.

 • 5 – Sol·licitud per a obtenir elBEPI

  Es presenta davant el jutjat aquesta sol·licitud.
 • 6 – Concessió del BEPI

  Concessió del BEPI benefici d’exoneració del passiu insatisfet. D’acord amb la resolució judicial establerta en cada cas

Cancel·la el teu deute amb nosaltres i tindràs:

Assessorament professional, màxima eficàcia i un preu ajustat

T’atendrem immediatament. Chat, Whatsapp, tfno., presencial… Volem ajudar-te a eliminar els teus deutes JA!

Advocats experts en Llei de Segona Oportunitat i Dret Concursal, et garanteixen el 100% d’èxit.

Contacta amb nosaltres

Valora este contenido page